Pcdokter-Rotterdam/Nootdorp/Leidschenveen

Uw Computerhulp/computer-reparatie&computer service bedrijf

Pcdokter-Rotterdam/Nootdorp/Leidschenveen is sinds 2009 het computer reparatie bedrijf voor al uw ICT problemen. Sinds 2009 hebben wij al honderden klanten met volledige tevredenheid geholpen.
Wij zijn er elke dag om u te kunnen helpen met al uw wensen. U kunt het zo gek niet bedenken en wij knappen het voor u op. Dit kan zijn omdat u problemen hebt met uw systeem of laptop. Maar ook als u toe bent aan een nieuw systeem of laptop. Of wat dacht u van een website die u gehost wilt hebben op een betrouwbaar platform. Voor dit en nog vele andere computer zaken kunt u terecht bij Pcdokter-Rotterdam. Wij zijn  u graag van dienst!

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Denk hierbij aan starters, zzp-ers en het midden en klein bedrijf (MKB). Of u nu een groot budget hebt of minimaal, wij accepteren iedereen als klant!

Wij zijn van alle markten thuis en juist daar ligt onze kracht.
Een klein gedeelte van onze diensten kunnen bestaan uit: het assembleren van een nieuwe pc, het repareren van een laptop/pc, het installeren/configureren van een netwerk of bij het helpen van het beveiligen van uw systeem/netwerk.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Of neem een kijkje op onze website.

Het verschil tussen ons en de concurrent is dat wij snel en vakkundig te werk gaan. Wij denken met de klant mee en zorgen voor een snelle en duurzame oplossing. Ons advies is daarom ook altijd ten behoeve van de klant.

Ons doel is daarom ook altijd 100% tevredenheid. Dit kunnen wij realiseren doordat uitsluitend vakmensen met u werken.
Dit kunnen wij ook waarmaken doordat wij alleen werken met de beste apparatuur/software.

Waarom Pcdokter-Rotterdam/Nootdorp/Leidschenveen

 • 1

  U wordt geholpen door ervaren Pcdokters

  Onze pcdokters voldoen aan de hoogste eisen. Wij sturen alleen de beste pcdokters zodat u snel en vakkundig wordt geholpen.

 • 2

  Kwaliteit,service,en waarborging

  Pcdokter-Rotterdam/Nootdorp/Leidschenveen is lid van de ict waarborg. Bedrijven die lid zijn voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen en worden periodiek gescreend. Ons eerste aandachtspunt is altijd u de klant. U bent als klant voor ons belangrijk, daarom doen wij er alles aan om u tevreden te houden!

 • 3

  Van alle markten thuis

  De naam is miscchien Pcdokter-Rotterdam maar wij doen nog veel meer dan alleen computers repareren. Nieuwschierig naar wat allemaal? Klik dan hier Of bekijk het kleine overzicht onderaan

Meer diensten & producten

Eerder op deze pagina was al aangegeven dat wij nog meer doen dan alleen computers/laptop problemen oplossen. Wij van Pcdokter-Rotterdam/Nootdorp/Leidschenveen willen u een complete oplossing aanbieden Van A tot Z. Zo kunt u bijvoorbeeld na een reparatie kiezen voor een onderhoudscontract. Ook wel de Computer APK genoemd. Dan zorgen wij ervoor dat uw systeem in top conditie is en dat deze zo blijft. Geïnteresseerd? Lees hier alles over ons onderhoudscontract.

Tegenwoordig kunt u niet meer zonder, antivirussoftware. Nu zijn er zoveel verschillende soorten welke moet u nu nemen? U wilt een goed product maar u wilt ook niet teveel geld uitgeven. Wij verkopen ieder antivirus product. Geef aan welke eisen u heeft: Prijs, voor thuis gebruik of gaming of misschien zelfs zakelijk, hoeveel systemen. En wij kijken welk pakket het beste bij u past.

Ons team(binnenkort beschikbaar)